Om oss

BT Byggservice AS

BT Byggservice team
Om oss

Ideen ble født i 2020

Ideen til BT Byggservice ble født i 2020 av to håndverkere som hadde visjonen om å løfte standarden i bransjen innen oppussing av bad og bolig. Det har fungert bra og vi har oppnådd god vekst som følge av vår moderne tilnærming til en tradisjonell og vel etablert bransje.

Vi er et team av erfarne håndverkere som har spesialisert seg innen oppussingsarbeid. Vi har lang, mange års erfaring med ulike prosjekter i Norge.

Vi jobber hovedsakelig i Drammen, Asker, Holmestrand, Kongsberg og Øvre Eiker, men også nærliggende områder rundt disse kommunene.

Nå har vi 6 fast ansatte og flere samarbeidspartnere.

KONTAKT OSS FOR BEFARING
Edhar Topalu - BT Byggservice
Marius Balika - BT Byggservice
Vår visjon

God kvalitet,
Glade kunder

Vårt mål er å hjelpe deg som kunde på best mulig måte med vår kompetanse og å fullføre jobben med høyeste kvalitet. Vi tilpasser oss kundenes individuelle ønsker og behov.

Godt fagmessig håndverk, god service og i tillegg gode råd i oppussingprosessen gjør at vi får gode referanser både på bedrifts og privatmarkedet. Vårt mål, i tillegg til en konkurransedyktig pris, er kvaliteten på våre leveranser, som også inkluderer å overholde avtalte tidsfrister.

Vi kan gjøre de fleste typer oppdrag innen oppussing, rehabilitering og annet snekkerarbeid, men samtidig samarbeider vi med andre entreprenører om annet teknisk arbeid. Vi garanterer tjenester av høy kvalitet, god fleksibilitet og konkurransedyktige priser.

Vi ser på oppussing planene dine og sammen finner vi gode kreative løsninger for å gjøre drømmen din til virkelighet.

KONTAKT OSS FOR BEFARING
Vår prosess

Vi har en enkel, men effektiv prosess

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Basert på dine ønsker og behov, utarbeider vi en detaljert prosjektplan, inkludert tidsplan og budsjett, samt valg av materialer, designelementer og praktiske løsninger som utnytter plassen på en optimal måte.

01

Befaring

Vi starter med en befaring for å evaluere omfanget av arbeidet og diskutere dine ønsker og behov. Vi tar hensyn til eksisterende planløsning og eventuelle bærende konstruksjoner. Deretter utarbeider vi et forslag med anbefalte løsninger og et estimat over kostnadene.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Vi utfører løpende kvalitetskontroll underveis i prosjektet for å sikre at arbeidet blir utført i henhold til avtale og gjeldende lover og forskrifter. Ved fullført arbeid gjennomfører vi en grundig gjennomgang sammen med deg for å sikre at du er fornøyd med resultatet og at leiligheten din har blitt forvandlet til et moderne og komfortabelt hjem.

03

Utførelse

Våre erfarne håndverkere går i gang med arbeidet i henhold til prosjektplanen. Vi koordinerer alle nødvendige fagfolk, som elektrikere, rørleggere, snekkere, malere og andre spesialister, for å sikre en smidig og effektiv prosess. Vi tar også ansvar for å innhente eventuelle nødvendige tillatelser og godkjenninger fra boligselskapet eller kommunen.

05

Etterarbeid og garanti

BT Byggservice tilbyr en garanti på arbeidet vi utfører. Skulle det oppstå problemer i etterkant, vil vi sørge for å rette opp feilene uten ekstra kostnader for deg. Vi tilbyr også råd og veiledning om vedlikehold og optimal bruk av det nyoppussede huset for å sikre at det holder seg i god stand over tid.

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.