Sparkling og maling

Male hus utvendig

Utvendig maling kan vesentlig forbedre utseendet på hjemmet ditt og øke eiendomsverdien. Enten du ønsker å male hele huset, terrassen, vinduene eller bare ønsker å friske opp visse områder, er BT Byggservice din pålitelige partner for alle dine utvendige maling behov.

Våre tjenester innen utvendig maling inkluderer:

  • Male hus utvendig: Vi kan gi huset ditt en komplett makeover med farger og finisher som passer til din stil og landskapet rundt. Dette inkluderer grundig rengjøring og forberedelse av overflater, samt profesjonell påføring av maling for en varig finish. Prisene starter fra 80.000 kr for en standard enebolig.
  • Male terrasse: Et friskt lag maling kan forvandle terrassen din og gjøre den mer innbydende. Vi bruker værbestandig maling for å sikre at terrassen din ser bra ut gjennom alle årstider.
  • Male vinduer: Frisk maling på vindusrammer kan virkelig få huset ditt til å skinne. Vi tar oss av alt fra overflateforberedelse til maling og etterbehandling, og sikrer en profesjonell finish. Priser for vindusmaling starter fra 1500 kr per vindu.
VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Vi utvikler en omfattende malingstidsplan som tar hensyn til værforhold, valg av riktig malingstype og grundig forberedelse av overflater for å sikre holdbarhet og estetisk appell.

01

Befaring

Vår team vil grundig vurdere husets utvendige tilstand, inkludert overflater, eksisterende maling og eventuelle spesifikke behov du har for prosjektet.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Vi implementerer et strengt kvalitetskontrollsystem for å sikre at malingen påføres jevnt, uten drypp eller ujevnheter, og at resultatet oppfyller både industrielle standarder og dine forventninger.

03

Utførelse

Våre erfarne malere vil utføre grundig rengjøring, reparasjon av eventuelle skadede områder, og nøye påføre et jevnt lag med høykvalitetsmaling for en varig og profesjonell finish.

05

Etterarbeid og garanti

Vi gir en garanti for vår utførte jobb og står klare til å takle eventuelle problemer eller mangler som måtte oppstå etter at prosjektet er fullført, og det helt uten ekstra kostnader for deg.

Her er noen tips for å gjøre din utvendige maling vellykket:

01

Velg rett tid

Utvendig maling bør gjøres under tørre og milde værforhold for å sikre at malingen tørker riktig og varer lenge.

02

Forbered overflater

Grundig rengjøring og forberedelse av overflater er nøkkelen til en jevn og varig finish. Dette kan inkludere skraping av løs maling, rengjøring av skitt og mugg, og tetting av sprekker og hull.

03

Velg riktig maling

Bruk høykvalitets utvendig maling som er designet for å tåle været i ditt område. Dette vil bidra til å sikre at malingen varer lenge og beskytter hjemmet ditt mot elementene.

04

Ikke glem detaljene

Mindre detaljer, som vindusrammer, dører og trim, kan virkelig bidra til å gi hjemmet ditt et polert og ferdig utseende.

05

Kommunikasjon

Vær tydelig med maleren om dine preferanser og spesifikke krav for å sikre at resultatet oppfyller forventningene dine.

Med BT Byggservice ved din side, kan du forvente en problemfri utvendig maling som gir hjemmet ditt et attraktivt og velholdt utseende. Kontakt oss i dag for å diskutere ditt neste utvendige malingprosjekt.

Andre tjenester

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.