Sparkling og maling

Male hus utvendig

BT Byggservice er en pålitelig partner når det gjelder utvendig maling av hus. Med mange års erfaring i bransjen, har vi opparbeidet oss en solid ekspertise som sikrer at ditt hus får et profesjonelt og varig resultat. Vår dedikasjon til kvalitet og kundetilfredshet gjør oss til det naturlige valget for malerarbeid i ditt nabolag.

Hvorfor velge BT Byggservice?

1. Erfaring og kompetanse

Våre malere er høyt kvalifiserte og har lang erfaring innen utvendig maling. Vi vet nøyaktig hvordan vi skal håndtere ulike typer overflater og materialer for å oppnå det beste resultatet. Uansett om ditt hus er laget av tre, mur eller puss, har vi de riktige verktøyene og teknikkene for jobben.

2. Kvalitetsmaterialer

Vi bruker kun maling av høy kvalitet som er spesialdesignet for å tåle det norske klimaet. Dette sikrer at malingen holder seg flott år etter år, selv under de tøffeste værforhold. Vårt valg av produkter bidrar også til å beskytte huset mot fuktighet, sopp og råte.

3. Grundig forarbeid

Et vellykket malerprosjekt starter med grundig forarbeid. Vi sørger for at alle overflater er riktig forberedt før vi begynner å male. Dette innebærer rengjøring, skraping av gammel maling, pussing og eventuelle nødvendige reparasjoner. På denne måten sikrer vi at malingen fester seg godt og gir et jevnt og holdbart resultat.

4. Fokus på detaljer

Vi i BT Byggservice forstår viktigheten av detaljer. Fra nøyaktig maskering til jevne strøk og skarpe linjer, vi sørger for at alle aspekter av malerjobben blir utført med stor presisjon. Vår målsetting er å levere et sluttresultat som overgår dine forventninger.

Priseksempler for 2024

Små Hus (opp til 100 kvm)

  • Grunnpris: NOK 60,000
  • Tilleggsarbeid: Reparasjon av skader, NOK 10,000 – NOK 15,000
  • Estimert totalpris: NOK 70,000 – NOK 75,000

Mellomstore Hus (100-200 kvm)

  • Grunnpris: NOK 80,000
  • Tilleggsarbeid: Reparasjon av skader, NOK 15,000 – NOK 20,000
  • Estimert totalpris: NOK 95,000 – NOK 100,000

Store Hus (200-300 kvm)

  • Grunnpris: NOK 100,000
  • Tilleggsarbeid: Reparasjon av skader, NOK 20,000 – NOK 25,000
  • Estimert totalpris: NOK 120,000 – NOK 125,000

VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Vi utvikler en omfattende malingstidsplan som tar hensyn til værforhold, valg av riktig malingstype og grundig forberedelse av overflater for å sikre holdbarhet og estetisk appell.

01

Befaring

Vår team vil grundig vurdere husets utvendige tilstand, inkludert overflater, eksisterende maling og eventuelle spesifikke behov du har for prosjektet.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Vi implementerer et strengt kvalitetskontrollsystem for å sikre at malingen påføres jevnt, uten drypp eller ujevnheter, og at resultatet oppfyller både industrielle standarder og dine forventninger.

03

Utførelse

Våre erfarne malere vil utføre grundig rengjøring, reparasjon av eventuelle skadede områder, og nøye påføre et jevnt lag med høykvalitetsmaling for en varig og profesjonell finish.

05

Etterarbeid og garanti

Vi gir en garanti for vår utførte jobb og står klare til å takle eventuelle problemer eller mangler som måtte oppstå etter at prosjektet er fullført, og det helt uten ekstra kostnader for deg.

Her er noen tips for å gjøre din utvendige maling vellykket:

01

Velg rett tid

Utvendig maling bør gjøres under tørre og milde værforhold for å sikre at malingen tørker riktig og varer lenge.

02

Forbered overflater

Grundig rengjøring og forberedelse av overflater er nøkkelen til en jevn og varig finish. Dette kan inkludere skraping av løs maling, rengjøring av skitt og mugg, og tetting av sprekker og hull.

03

Velg riktig maling

Bruk høykvalitets utvendig maling som er designet for å tåle været i ditt område. Dette vil bidra til å sikre at malingen varer lenge og beskytter hjemmet ditt mot elementene.

04

Ikke glem detaljene

Mindre detaljer, som vindusrammer, dører og trim, kan virkelig bidra til å gi hjemmet ditt et polert og ferdig utseende.

05

Kommunikasjon

Vær tydelig med maleren om dine preferanser og spesifikke krav for å sikre at resultatet oppfyller forventningene dine.

Med BT Byggservice ved din side, kan du forvente en problemfri utvendig maling som gir hjemmet ditt et attraktivt og velholdt utseende. Kontakt oss i dag for å diskutere ditt neste utvendige malingprosjekt.

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen
artikler

Les våre siste artikler

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.