Mikrosement

Mikrosement på vegger og gulv

Mikrosement er en dekorativ overflatebehandling som har blitt stadig mer populær de siste årene. Den gir en sømløs, moderne og industriell finish som kan påføres både horisontale og vertikale flater. BT Byggservice i Vestfold er din pålitelige partner for alle dine mikrosementbehov.

Mikrosement på vegger, gulv og trapper

Mikrosement er en dekorativ overflatebehandling som har blitt stadig mer populær de siste årene. Den gir en sømløs, moderne og industriell finish som kan påføres både horisontale og vertikale flater. BT Byggservice i Vestfold er din pålitelige partner for alle dine mikrosementbehov.

Mikrosement gir en unik og slitesterk overflate som er ideell for vegger, gulv og trapper. Prosessen inkluderer forberedelse av overflaten, påføring av primer, flere lag med mikrosement og til slutt en beskyttende forsegling. Priser starter fra 2500 kr per kvadratmeter.

VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Overflaten rengjøres og grunnes for å sikre god vedheft.

01

Befaring

Vi starter med en befaring for å evaluere overflaten og diskutere dine ønsker og behov.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

En beskyttende forsegling påføres for å beskytte overflaten mot slitasje og fuktighet.

03

Utførelse

Flere lag med mikrosement påføres for å oppnå ønsket tekstur og tykkelse.

05

Etterarbeid og garanti

Vi sikrer at arbeidet er utført i samsvar med høyeste standarder og kundens forventninger.

Tips for en vellykket påføring av mikrosement:

01

Prøveflater

Før du starter med hele prosjektet, kan det være lurt å lage en prøveflate. Dette gir deg en følelse av hvordan materialet oppfører seg og lar deg se den endelige fargen og teksturen.

02

Velg riktig farge

Mikrosement kommer i en rekke farger. Velg en som komplementerer rommets estetikk.

03

Vedlikehold

Selv om mikrosement er slitesterkt, bør du unngå skarpe gjenstander og rengjøre med milde rengjøringsmidler for å bevare overflaten.

04

Unngå stående vann

Selv om mikrosement er vanntett, bør du unngå å la vann stå på overflaten over lengre tid, da dette kan påvirke forseglingen.

05

Engasjer profesjonelle

Benytt deg av erfarne fagfolk som BT Byggservice for å sikre et kvalitetsresultat og unngå vanlige utfordringer og feil som kan oppstå ved å utføre jobben selv.

Ved å velge BT Byggservice for å pusse opp stuen din, får du en problemfri og kostnadseffektiv opplevelse. Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine behov og budsjett, og vi samarbeider tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre et vellykket resultat.

Invester i komfort og øk verdien av boligen din med en profesjonell stueoppussing fra BT Byggservice. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og et gratis prisoverslag på ditt neste stueprosjekt i Vestfold. La oss sammen skape den perfekte stuen for deg og dine behov.

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen
artikler

Les våre siste artikler

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.