Baderomsrenovering

Pusse opp bad

Forny ditt bad med gjennomtenkt oppussing

Å pusse opp badet ditt er en investering i både komfort og hjemmets verdi. Dette rommet er tross alt en av de mest sentrale plassene i hverdagslivet, og det fortjener derfor en spesiell oppmerksomhet for å sikre at det er både praktisk og estetisk tiltalende. Med BT Byggservice ved din side, kan du være sikker på at ditt bad vil bli forvandlet til en plass som balanserer funksjonalitet med moderne eleganse.

Vi forstår at hvert bad har sitt eget unike potensial og utfordringer, og vårt team av erfarne håndverkere er klare til å møte disse behovene. Vi tilbyr komplette renoveringstjenester som starter med en grundig vurdering av ditt eksisterende bad for å identifisere de mest effektive forbedringene. Vårt mål er å maksimere rommets potensial, enten det er gjennom smarte lagringsløsninger, ergonomisk design, eller ved å velge materialer som står imot tidens tann.

Hos BT Byggservice forplikter vi oss til presisjon og kvalitet i alle ledd av renoveringsprosessen. Vi sørger for at arbeidet utføres i henhold til de strengeste standardene og etterlever alle gjeldende forskrifter. Ditt nye bad vil være et sted hvor du kan slappe av og fornye deg, trygg i vissheten om at oppussingen er utført med hensyn til både sikkerhet og kvalitet.

Enten du ønsker en totalrenovering eller bare en enkel oppgradering, er vi her for å veilede deg gjennom hvert trinn. La oss hjelpe deg med å pusse opp badet ditt til en plass som reflekterer din stil og møter dine daglige behov, et sted du kan være stolt av. Kontakt BT Byggservice i dag for å starte reisen mot ditt drømmebad.

VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Basert på dine ønsker og behov, utarbeider vi en skreddersydd prosjektplan for baderomsoppussing, inkludert tidsplan og budsjett, samt valg av materialer, belysning og designløsninger.

01

Befaring

Vi starter med en befaring av badet ditt for å evaluere omfanget av oppussingsarbeidet og diskutere dine ønsker og behov. Vi vurderer eksisterende rør og elektriske installasjoner, samt plassbehov og funksjonalitet, og utvikler deretter ideer og konsepter som passer til badet og dine preferanser.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Vi utfører kontinuerlig kvalitetskontroll under prosjektet for å sikre at arbeidet utføres i samsvar med avtale og gjeldende lover og forskrifter, som for eksempel Byggteknisk forskrift (TEK). Når arbeidet er fullført, gjennomgår vi alt sammen med deg for å sikre at du er fornøyd med resultatet, og at badet fungerer optimalt.

03

Utførelse

Våre dyktige håndverkere starter oppussingsarbeidet i henhold til prosjektplanen. Vi koordinerer alle nødvendige fagfolk, som rørleggere, elektrikere, flisleggere og malere, for å sikre en sømløs og effektiv prosess. Vi sørger også for å ivareta vanntetting og ventilasjon for å unngå fuktproblemer i det nyoppussede badet.

05

Etterarbeid og garanti

BT Byggservice tilbyr en garanti på arbeidet vi utfører. Skulle det oppstå problemer etter oppussingen, vil vi rette opp feilene uten ekstra kostnader for deg. Vi tilbyr også råd og veiledning om vedlikehold og optimal bruk av det nyoppussede badet for å sikre at det holder seg i god stand over tid.

Tips og råd for en vellykket baderomsoppussing:

01

Optimaliser plassen

Tenk nøye gjennom hvordan du kan utnytte plassen best mulig for å få et funksjonelt og komfortabelt bad. Vurder smarte løsninger som vegghengt toalett og innebygd oppbevaring.

02

Velg holdbare materialer

Invester i materialer av høy kvalitet som er slitesterke, vanntette og enkle å rengjøre. Dette vil sørge for at badet ditt holder seg pent og funksjonelt over tid.

03

Fokuser på belysning

Planlegg belysningen nøye for å skape en behagelig atmosfære og god funksjonalitet. Kombiner allmennbelysning, punktbelysning og stemningsbelysning for best mulig resultat.

04

Tenk på ventilasjon

Sørg for god ventilasjon i badet for å hindre fuktproblemer og sørge for et sunt innemiljø. Diskuter ventilasjonsløsninger med BT Byggservice for å finne den beste løsningen for ditt bad.

05

Bruk profesjonelle

Benytt deg av erfarne fagfolk som BT Byggservice for å sikre et kvalitetsresultat og unngå vanlige utfordringer og feil som kan oppstå ved å utføre jobben selv.

Ved å velge BT Byggservice for å pusse opp badet ditt, får du en problemfri og kostnadseffektiv opplevelse. Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine behov og budsjett og samarbeider tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre et vellykket resultat.

Invester i fremtiden og øk verdien av boligen din med en profesjonell baderomsoppussing fra BT Byggservice. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og et gratis prisoverslag på ditt neste baderomsprosjekt i Vestfold. Sammen kan vi skape det perfekte badet som passer dine behov og preferanser.

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen
artikler

Les våre siste artikler

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.