Renovering av bad i 2024

INTERESTING ARCHITECTURE TRENDS

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit obortis arcu enim urna adipiscing praesent velit viverra. Sit semper lorem eu cursus vel hendrerit elementum orbi curabitur etiam nibh justo, lorem aliquet donec sed sit mi dignissim at ante massa mattis egestas.

 1. Neque sodales ut etiam sit amet nisl purus non tellus orci ac auctor.
 2. Adipiscing elit ut aliquam purus sit amet viverra suspendisse potenti.
 3. Mauris commodo quis imperdiet massa tincidunt nunc pulvinar.
 4. Adipiscing elit ut aliquam purus sit amet viverra suspendisse potenti.

WHY ARE THESE TRENDS COMING BACK AGAIN?

Vitae congue eu consequat ac felis lacerat vestibulum lectus mauris ultrices ursus sit amet dictum sit amet justo donec enim diam. Porttitor lacus luctus accumsan tortor posuere raesent tristique magna sit amet purus gravida quis blandit turpis.

Odio facilisis mauris sit amet massa vitae tortor.

WHAT TRENDS DO WE EXPECT TO START GROWING IN THE COMING FUTURE?

At risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat nisl pretium fusce id velit ut tortor sagittis orci a scelerisque purus semper eget at lectus urna duis convallis porta nibh venenatis cras sed felis eget. Neque laoreet suspendisse interdum consectetur libero id faucibus nisl donec pretium vulputate sapien nec sagittis aliquam nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus in.

 • Neque sodales ut etiam sit amet nisl purus non tellus orci ac auctor.
 • Eleifend felis tristique luctus et quam massa posuere viverra elit facilisis condimentum.
 • Magna nec augue velit leo curabitur sodales in feugiat pellentesque eget senectus.
 • Adipiscing elit ut aliquam purus sit amet viverra suspendisse potenti .
WHY IS IMPORTANT TO STAY UP TO DATE WITH THE ARCHITECTURE TRENDS?

Dignissim adipiscing velit nam velit donec feugiat quis sociis. Fusce in vitae nibh lectus. Faucibus dictum ut in nec, convallis urna metus, gravida urna cum placerat non amet nam odio lacus mattis. Ultrices facilisis volutpat mi molestie at tempor etiam. Velit malesuada cursus a porttitor accumsan, sit scelerisque interdum tellus amet diam elementum, nunc consectetur diam aliquet ipsum ut lobortis cursus nisl lectus suspendisse ac facilisis feugiat leo pretium id rutrum urna auctor sit nunc turpis.

“Vestibulum pulvinar congue fermentum non purus morbi purus vel egestas vitae elementum viverra suspendisse placerat congue amet blandit ultrices dignissim nunc etiam proin nibh sed.”
WHAT IS YOUR NEW FAVORITE ARCHITECTURE TREND?

Eget lorem dolor sed viverra ipsum nunc aliquet bibendumelis donec et odio pellentesque diam volutpat commodo sed egestas liquam sem fringilla ut morbi tincidunt augue interdum velit euismod. Eu tincidunt tortor aliquam nulla facilisi enean sed adipiscing diam donec adipiscing ut lectus arcu bibendum at varius vel pharetra nibh venenatis cras sed felis eget.

Realiser drømmebadet med BT Byggservice

Har du et gammelt bad som trenger en oppgradering? Ønsker du å skape et moderne og funksjonelt baderom? BT Byggservice AS har lang erfaring med baderomsrenovering og kan hjelpe deg med å realisere drømmebadet ditt. Vi utfører prosjekter i Vestfold område.

En totalrenovering av badet kan virke kostbart, men det er en investering som vil øke verdien på boligen din og gi deg en bedre hverdag. Et baderom er boligens desidert mest omfattende renoveringsprosjekt og det er derfor viktig å planlegge nøye før du går i gang.

Hva innebærer renovering av bad?

En totalrenovering av badet innebærer at hele rommet strippes ned til grunnen og bygges opp på nytt. Det er en omfattende prosess som krever fagkunnskap og erfaring. Kravene til et moderne baderom gjør også at kostnadene blir vesentlig høyere enn i andre rom. En renovering er mye mer omfattende enn en oppussing av badet, som typisk innebærer å legge flis-på-flis og bytte ut baderomsinventaret.

Hva koster totalrenovering av bad?

Prisen på en totalrenovering av badet avhenger av flere faktorer som størrelse, kompleksitet og eksisterende tilstand. Fra vår erfaring ligger gjennomsnittsprisen for en renovering av bad på ca 300.000 kr. Dette inkluderer alt fra materialer til selve arbeidet og inventar.

Prisoversikt for en renovering av bad på 4 kvadratmeter:

 • Rigg/drift, riving og avfallshåndtering: 20.000 kr
 • Rørlegger: 65.000 kr
 • Elektriker: 40.000 kr
 • Snekker: 70.000 kr
 • Membran: 16.000 kr
 • Flislegger: 40.000 kr
 • Maler: 6.000 kr
 • Egne innkjøp (fliser, armaturer, baderomsinnredning): 45.000 kr
Totalpris: 302 000 kr

Renovering eller oppussing?

Oppussing av bad kan være en rask og rimelig måte å gi rommet et nytt utseende. Dette innebærer som regel å bytte ut baderomsinnredning, armaturer, lys og eventuelt malingsstrøk. Oppussing er imidlertid ikke alltid den beste løsningen hvis det er større problemer med badet, som fuktskader eller gammelt røropplegg. I slike tilfeller er det ofte mer kostnadseffektivt å utføre en totalrenovering.

Oppussing av baderommet kan likevel gi en stor forandring, spesielt hvis du ønsker en mer moderne stil eller bare ønsker å oppdatere badet ditt uten å gjøre en full renovering. Det er også en enklere og raskere måte å gi badet et løft på hvis du planlegger å selge boligen din.

Det er viktig å være klar over at oppussing ikke vil løse problemer med fuktighet eller mugg. Det kan være lurt å sjekke tilstanden til badet ditt før du bestemmer deg om du ønsker å gjøre en totalrenovering eller en oppussing.

For en oppussing av et standard bad kan prisen ligge på rundt 100.000 – 150.000 kr avhengig av størrelse og omfanget.

Pris på flislegging av bad

Flislegging av bad kan utgjøre en stor del av kostnadene for oppussing av badet. Prisene på flislegging kan variere mye avhengig av type fliser, størrelse og kompleksitet på jobben.

En pris på flislegging av bad kan variere rundt 1.000 kr per kvm, avhengig av valg av fliser og kompleksitet i arbeidet.

Hva koster det å legge membran?

Membran er en viktig del av en badrenovering, og det er påkrevd å ha membran i våtsoneområdene for å hindre fuktskader. Membranen legges på gulv og vegger og sikrer at vannet ikke trekker inn i konstruksjonen bak flisene.

Prisen for membran varierer avhengig av størrelsen på badet og hvor mye som må dekkes. En gjennomsnittlig membranjobb vil koste rundt 15 000 til 25 000 kr, men dette kan øke avhengig av størrelsen på badet og hvor mye som må dekkes.

Renovere bad selv?

Badet er et av de viktigste rommet i boligen, og det er en investering som skal vare i mange år. Derfor er det viktig å ikke ta noen snarveier i renoveringsprosessen. Kostnadene ved å unngå de formelle kravene kan bli betydelige og forårsake problemer på lang sikt. Det er viktig å forstå at badet er underlagt strenge forskrifter, spesielt med tanke på fuktsikring og ventilasjon. Det er derfor viktig å sørge for at arbeidet utføres i henhold til disse kravene.

Det er også viktig å være klar over at badet kan ha betydning for boligens verdi. Når du skal selge boligen, må du kunne dokumentere at badet er forskriftsmessig bygget. Hvis ikke risikerer du å måtte gi et solid avslag i totalprisen, eller til og med ikke kunne selge boligen i det hele tatt. Det kan være fristende å å pusse opp eller renovere selv for å spare tid og penger, men i det lange løp kan det koste deg mer enn det smaker.

Forsikre deg om at entreprenøren har nødvendige sertifiseringer og tillatelser for å utføre arbeidet, og sjekk gjerne referanser fra tidligere kunder. En erfaren entreprenør som BT Byggservice, vil kunne veilede deg gjennom prosessen og sikre at jobben blir gjort riktig og effektivt.

Hvor mye tid tar det å renovere et bad?

Når man planlegger en renovering av badet, er det viktig å vurdere når det passer best å få jobben utført. Ofte vil boligen være ubeboelig så lenge arbeidet pågår, og man må planlegge for midlertidig oppholdssted i denne perioden. Mange velger å reise på ferie eller bo hos venner og familie mens renoveringsprosjektet utføres for å unngå å bo midt i en byggeplass.

Varigheten av en baderomsrenovering varierer avhengig av størrelsen og kompleksiteten til badet, men som et gjennomsnitt tar det mellom 2 og 5 uker å fullføre prosjektet. Det er lurt å beregne litt ekstra tid i planleggingen for å ta høyde for eventuelle forsinkelser eller uforutsette utfordringer som kan oppstå underveis. Planlegging og god kommunikasjon med entreprenøren kan bidra til å minimere stress og bekymringer underveis i prosessen.

Renovering av bad i borettslag

Å pusse opp badet i et borettslag kan ha noen begrensninger og utfordringer. Borettslaget kan ha regler og restriksjoner for endringer som kan utføres. Det kan også kreve spesielle godkjenninger og tillatelser fra borettslaget eller kommunen. Det er viktig å undersøke disse begrensningene og få godkjenning før oppussingsprosjektet starter.

Renovering av bad: Hva bør du tenke på?

Når du skal renovere badet ditt, er det flere ting du bør tenke på for å sikre at prosjektet går så smidig som mulig og gir deg det resultatet du ønsker.

Først og fremst er det viktig å planlegge grundig. Tenk nøye gjennom hva du ønsker å oppnå med renoveringen, og hva som er realistisk innenfor budsjettet og tidsrammen du har tilgjengelig. Du bør også vurdere om du trenger å leie inn en entreprenør, eller om du kan gjøre noe av arbeidet selv.

Det er også viktig å ha en klar idé om hvilken stil og farger du ønsker på badet ditt. Dette kan hjelpe deg med å velge riktige materialer og inventar som passer sammen og gir deg den atmosfæren du ønsker.

Før du går i gang med renoveringen, bør du også vurdere hvilke funksjoner badet ditt bør ha. For eksempel kan du vurdere om du trenger mer oppbevaringsplass, en større dusj eller et badekar. Dette kan hjelpe deg med å velge riktige inventar og tilbehør.

Når du har bestemt deg for hva du ønsker å gjøre, er det viktig å velge riktig entreprenør eller håndverker til jobben. Sørg for å sjekke referanser.

Til slutt er det viktig å ha realistiske forventninger til hva som kan oppnås innenfor budsjettet og tidsrammen du har tilgjengelig. Renovering av badet kan være en omfattende og tidkrevende prosess, men med riktig planlegging og profesjonell hjelp, kan du få det badet du alltid har drømt om.

Hvorfor velge BT Byggservice AS?

Vi har bred erfaring med baderomsrenovering og kan hjelpe deg med å skape det baderommet du ønsker deg. Vi har kunnskap og kompetanse til å levere høy kvalitet på alle områder, og vi samarbeider med pålitelige og erfarne fagfolk innen rørlegging, elektrisitet og snekkerarbeid. Vi sørger også for at alle relevante forskrifter følges, slik at du er sikker på at arbeidet utføres forskriftsmessig.

Vi har en klar og oversiktlig prisstruktur og tilbyr konkurransedyktige priser. Vi tar oss av alt fra planlegging til ferdigstillelse, slik at du kan være trygg på at prosjektet er i de beste hender.

Kontakt oss i dag for å få et uforpliktende tilbud på din baderomsrenovering!

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.