Baderomsrenovering

Flislegging av bad

Kvalitets baderomsflislegging i Vestfold - BT Byggservice

Flislegging av badet er en viktig del av enhver baderomsrenovering eller -bygging. Det gir ikke bare et estetisk tiltalende og slitesterkt gulv og vegger, men fungerer også som en beskyttende barriere mot fuktighet og vannskader. 

Med mange års erfaring og et dyktig team, har BT Byggservice etablert seg som en pålitelig partner for baderomsflislegging i Vestfold. Vårt team består av erfarne flisleggere og håndverkere som er eksperter på sitt felt, og som forstår viktigheten av presisjon og kvalitet i hvert trinn av flisleggingsprosessen.

VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Vi utarbeider en grundig prosjektplan basert på dine behov, inkludert tidsplan, budsjett og materialvalg. Før flisleggingen starter, forbereder vi overflatene ved å fjerne gamle fliser, utføre nødvendig rengjøring og reparasjoner, og sikre et jevnt underlag.

01

Befaring

Vi starter med en befaring av badet ditt for å vurdere omfanget av arbeidet og diskutere dine ønsker og behov. Dette inkluderer å anbefale passende fliser og materialer, samt å gi deg ideer om design og layout.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Etter at flisene er lagt, fuger vi skjøtene og forsegler overflaten for å skape en vanntett og slitesterk overflate.

03

Utførelse

Våre erfarne flisleggere legger fliser i henhold til prosjektplanen og dine spesifikasjoner, og sørger for en nøyaktig og profesjonell installasjon.

05

Etterarbeid og garanti

Vi utfører en grundig kvalitetskontroll etter fullføring av flisleggingsarbeidet, og går gjennom prosjektet sammen med deg for å sikre at du er fornøyd med resultatet.

Råd og tips for et vellykket flisleggingsprosjekt

01

Flisvalg

Velg fliser og materialer som passer til din stil, budsjett og funksjonelle krav. Husk at keramiske og porselensfliser er vanlige valg for baderom på grunn av deres holdbarhet, vannmotstand og enkle vedlikehold.

02

Størrelsen og formen

Ta hensyn til størrelsen og formen på flisene, da dette vil påvirke både utseendet og funksjonaliteten til badet ditt. Store fliser kan skape en følelse av romslighet, mens mindre fliser kan være mer egnet for buede eller uregelmessige overflater.

03

Fargen på fugemassen

Husk å tenke på fargen på fugemassen når du velger fliser. En kontrasterende farge kan fremheve flisemønsteret, mens en nøytral eller matchende farge gir et mer subtilt og harmonisk utseende.

04

Fargevalg for Fliser

Velg lyse fliser for å gi en illusjon av større plass, og velg mørkere farger for å skape en følelse av varme og luksus. Husk å vurdere rommets belysning når du tar din endelige beslutning.

05

Profesjonell Hjelp

Be om profesjonell rådgivning og hjelp når det er nødvendig, spesielt hvis du er usikker på hvilke materialer eller teknikker som er best egnet for ditt prosjekt.

Når du velger BT Byggservice for flislegging av badet ditt, kan du være trygg på at du får en problemfri og kostnadseffektiv opplevelse. Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine behov og budsjett, og vi samarbeider tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre et vellykket resultat.

Invester i ditt velvære og øk verdien av boligen din med en profesjonell flislegging av badet ditt fra BT Byggservice. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og et gratis prisoverslag på ditt neste flisleggingsprosjekt i Vestfold. La oss sammen skape et baderom som imøtekommer dine behov og ønsker, og som vil vare i mange år fremover.

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen
artikler

Les våre siste artikler

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.