Totalrenovering

Totalrenovering av hus

Totalrenovering av et hus er en omfattende og viktig prosess som innebærer en fullstendig overhaling av ditt hjem, både innvendig og utvendig. Med BT Byggservice som din partner i dette prosjektet, kan du være trygg på at du får en høykvalitets tjeneste som møter alle dine behov og ønsker.

Vårt team av erfarne fagfolk er spesialisert i totalrenovering. Vi forstår at hvert hjem og hver kunde har unike behov, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer perfekt til ditt spesifikke prosjekt. Fra det første møtet og gjennom hele prosessen, arbeider vi tett sammen med deg for å sikre at dine visjoner og ideer blir realisert.

Vi tilbyr en komplett tjeneste som inkluderer alt fra design og planlegging til utførelsen av arbeidet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, oppussing av kjøkken og bad, restaurering av fasader, utskifting av vinduer og dører, modernisering av elektriske systemer, og mye mer. Vårt mål er å forvandle ditt nåværende hus til ditt drømmehjem, samtidig som vi sikrer at renoveringen forblir kostnadseffektiv og tidsriktig.

Sikkerhet og kvalitet står alltid i fokus hos BT Byggservice. Vi følger strenge byggestandarder og bruker kun materialer av høy kvalitet for å sikre at ditt renoverte hjem ikke bare ser flott ut, men også er trygt og varig.

Vi forstår at totalrenovering kan være en stressende tid for mange huseiere. Derfor er vi dedikert til å gjøre prosessen så problemfri som mulig. Vårt team vil håndtere alle aspekter av prosjektet, fra start til slutt, og holde deg oppdatert og involvert i hvert trinn av veien.

Hos BT Byggservice er vi stolte av vårt håndverk og engasjement for kundetilfredshet. Vår erfaring, kombinert med vårt fokus på detaljer og kvalitet, gjør oss til et ideelt valg for ditt totalrenoveringsprosjekt. Kontakt oss i dag for å starte reisen mot ditt drømmehjem.

VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Basert på befaringen, utarbeider vi en detaljert prosjektplan, inkludert tidsplan, budsjett og valg av materialer.

01

Befaring

Vi starter med en befaring av boligen din for å evaluere omfanget av renoveringsarbeidet og diskutere dine ønsker og behov.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Vi utfører løpende kvalitetskontroll underveis i prosjektet for å sikre at arbeidet blir utført i henhold til avtale og gjeldende lover og forskrifter.

03

Utførelse

Våre erfarne håndverkere og fagfolk går i gang med renoveringsarbeidet i henhold til prosjektplanen. Vi koordinerer alle aspekter av prosjektet for å sikre en effektiv og sømløs prosess.

05

Etterarbeid og garanti

Vi tilbyr en garanti på arbeidet vi utfører. Skulle det oppstå problemer i etterkant av renoveringen, vil vi sørge for å rette opp feilene uten ekstra kostnader for deg.

Tips for totalrenovering av hus:

01

Planlegg nøye

Ha en klar plan for hva du ønsker å oppnå med renoveringen, og sett av et realistisk budsjett.

02

Energieffektivitet

Ved å inkludere energieffektive løsninger som isolasjon og smarte varmesystemer, kan du redusere dine fremtidige strømkostnader.

03

Bruk profesjonelle

Totalrenovering er en stor oppgave. Å ansette profesjonelle, som BT Byggservice, sikrer at arbeidet blir utført riktig og i henhold til alle relevante forskrifter.

04

Kommuniser

Hold en åpen kommunikasjon med din renoveringspartner. Diskuter dine ønsker og behov, og sørg for at du er fornøyd med planen før arbeidet starter.

05

Forbered deg på uventede utfordringer

Noen ganger kan det oppstå uforventede utfordringer under renoveringen, som skjulte problemer med elektriske systemer eller rør. Ha en buffer i budsjettet ditt for å dekke disse potensielle ekstrakostnadene.

Å totalrenovere et hus er en stor investering, men det kan også være en enormt givende prosess. Ved å øke boligens verdi og forbedre komforten og funksjonaliteten i hjemmet ditt, er totalrenovering en smart investering i fremtiden.

Hos BT Byggservice, er vi stolte av å tilby en omfattende og profesjonell totalrenoveringstjeneste. Vi tar oss av alle aspekter av prosjektet, fra planlegging til gjennomføring, og sørger for at du er fornøyd med hvert trinn i prosessen.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og et gratis prisoverslag på ditt neste totalrenoveringsprosjekt. La oss sammen forvandle ditt hus til drømmehjemmet. Med BT Byggservice, er ditt prosjekt i trygge hender.

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen
artikler

Les våre siste artikler

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.