Baderomsrenovering

Renovering av bad

Skal du renovere bad?

Renovering av badet innebærer å oppdatere og forbedre et gammelt, utdatert og lite funksjonelt rom, slik at det blir moderne, stilfullt og praktisk, noe som øker komforten og verdien av hjemmet ditt. BT Byggservice er din pålitelige partner for bad renovering i Vestfold. Med vår kompetanse og erfaring innen badrenoveringsprosjekter, er vi godt rustet til å hjelpe deg med å transformere badet ditt til drømmebadet du alltid har ønsket deg.

VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Etter å ha fått oversikt over dine preferanser og behov, utarbeider vi en skreddersydd prosjektplan for badrenovering, inkludert tidsplan, budsjett, materialvalg og designløsninger som er både estetisk tiltalende og funksjonelle.

01

Befaring

Vi begynner med en befaring av badet ditt for å vurdere omfanget av renoveringsarbeidet og forstå dine ønsker og behov. Vi gir deg anbefalinger og ideer for design, materialer og løsninger som passer både din stil og budsjettet.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Vi utfører løpende kvalitetskontroll gjennom hele prosjektet for å sikre at renoveringsarbeidet utføres i samsvar med avtale og gjeldende lover og forskrifter. Når arbeidet er ferdig, går vi nøye gjennom det sammen med deg for å sikre at du er fornøyd med resultatet og at badet ditt har blitt forvandlet til et rom som møter dine forventninger.

03

Utførelse

Når prosjektplanen er godkjent, setter våre erfarne håndverkere i gang med renoveringsarbeidet. Vi koordinerer nødvendige fagfolk som rørleggere, elektrikere og flisleggere for å sikre en sømløs og effektiv renoveringsprosess.

05

Etterarbeid og garanti

BT Byggservice tilbyr en garanti på arbeidet vi utfører. Skulle det oppstå problemer etter renoveringen, vil vi rette opp feilene uten ekstra kostnader for deg. Vi gir også råd og veiledning om vedlikehold og hvordan du kan holde badet ditt i topp stand.

Her er noen tips og råd som kan være nyttige under renoveringen av badet ditt:

01

Velg riktige materialer

Bruk materialer som er vanntette og holdbare, og som krever lite vedlikehold. Fliser, glass og stål er populære valg for badet, men husk å velge produkter som også passer din stil og smak.

02

Gjør plass til oppbevaring

Planlegg smart oppbevaring for å holde badet ryddig og organisert. Skap, hyller og nisjer kan hjelpe deg med å utnytte plassen på en effektiv måte.

03

Ventilasjon & Belysning

Sørg for god ventilasjon for å unngå fukt og mugg. Installer en avtrekksvifte og vurder å legge til et vindu for naturlig luftstrøm. Planlegg belysningen nøye for en innbydende atmosfære. Kombiner generell belysning med oppgave- og stemningsbelysning for et fleksibelt lysmiljø.

04

Sikkerhet

Tenk på sikkerheten når du renoverer badet. Installer sklisikre gulv, håndtak og støtteelementer, spesielt hvis du har barn eller eldre personer i husholdningen.

05

Funksjon og stil

Finn balansen mellom funksjon og estetikk. Velg et design som er både praktisk og visuelt tiltalende for å skape et bad som er komfortabelt og behagelig å bruke.

Ved å følge disse tipsene og rådene, samt å samarbeide med en erfaren entreprenør som BT Byggservice, kan du sikre at badrenoveringen din blir vellykket og tilfredsstiller dine behov og ønsker.

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen
artikler

Les våre siste artikler

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.