Totalrenovering

Totalrenovering av leilighet

Vurderer du å totalrenovere leiligheten din? BT Byggservice er din pålitelige partner for totalrenovering av leiligheter. Med vår erfaring og kompetanse innen totalrenovering, kan vi hjelpe deg med å skape det ideelle hjemmet du alltid har drømt om.

VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Basert på vurderingen, lager vi en skreddersydd plan for totalrenoveringen, inkludert tidsramme, budsjett og materialvalg.

01

Befaring

Vi begynner med en grundig vurdering av leiligheten din, der vi kartlegger den nåværende tilstanden og diskuterer dine ønsker og behov for renoveringen.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Vi gjennomfører en grundig inspeksjon av arbeidet ved ferdigstillelse, og vi tilbyr en garanti på vårt arbeid for din trygghet.

03

Utførelse

Vårt team av kvalifiserte håndverkere og fagfolk gjennomfører renoveringen i henhold til planen, med jevnlig oppfølging og kvalitetskontroll.

05

Etterarbeid og garanti

Vi tilbyr en garanti på arbeidet vi utfører. Skulle det oppstå problemer i etterkant av renoveringen, vil vi sørge for å rette opp feilene uten ekstra kostnader for deg.

Tips for totalrenovering av hus:

01

Planlegg nøye

Ha en klar plan for hva du ønsker å oppnå med renoveringen, og sett av et realistisk budsjett.

02

Energieffektivitet

Ved å inkludere energieffektive løsninger som isolasjon og smarte varmesystemer, kan du redusere dine fremtidige strømkostnader.

03

Bruk profesjonelle

Totalrenovering er en stor oppgave. Å ansette profesjonelle, som BT Byggservice, sikrer at arbeidet blir utført riktig og i henhold til alle relevante forskrifter.

04

Kommuniser

Hold en åpen kommunikasjon med din renoveringspartner. Diskuter dine ønsker og behov, og sørg for at du er fornøyd med planen før arbeidet starter.

05

Forbered deg på uventede utfordringer

Noen ganger kan det oppstå uforventede utfordringer under renoveringen, som skjulte problemer med elektriske systemer eller rør. Ha en buffer i budsjettet ditt for å dekke disse potensielle ekstrakostnadene.

Vurder verdien av investeringen: Noen renoveringer kan øke verdien av leiligheten din betydelig, noe som kan være en god investering hvis du planlegger å selge i fremtiden.

Totalrenovering av en leilighet er en omfattende prosess, men med riktig planlegging og profesjonell hjelp, kan resultatet være et flott og funksjonelt hjem som du vil elske å bo i. BT Byggservice er her for å sikre at totalrenoveringen av leiligheten din går så smidig og problemfritt som mulig. Kontakt oss i dag

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen
artikler

Les våre siste artikler

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.