Baderomsrenovering

Nytt bad

Skal du  bygge et nytt bad?

Å bygge et nytt bad fra bunnen av gir deg muligheten til å skape et funksjonelt og estetisk tiltalende rom som er skreddersydd for dine behov og ønsker. BT Byggservice er din pålitelige partner for nybygging av bad i Vestfold. Med vår ekspertise og erfaring innen design og konstruksjon av bad, vil vi bistå deg i å skape et baderom som passer perfekt til din livsstil og smak.

VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging, tillatelsesprosess og materialvalg: Vi skreddersyr en plan for ditt bad, inkludert tidsplan, budsjett og materialvalg.

01

Befaring

Vi starter med en befaring for å forstå dine ønsker og behov for det nye badet. Sammen utvikler vi ideer og konsepter som passer til din stil og funksjonelle krav.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Vi utfører løpende kvalitetskontroll gjennom hele prosjektet for å sikre at arbeidet blir utført i henhold til avtale og høyeste kvalitetsstandarder. Ved fullført arbeid gjennomgår vi alt sammen med deg for å sikre at du er fornøyd med resultatet.

03

Utførelse

Når prosjektplanen er godkjent og alle tillatelser er på plass, setter våre erfarne håndverkere i gang med byggingen av det nye badet ditt. Vi sikrer at alle arbeider utføres i henhold til prosjektplanen og gjeldende lover og forskrifter.

05

Etterarbeid og garanti

BT Byggservice tilbyr en garanti på arbeidet vi utfører. Skulle det oppstå problemer i etterkant av byggingen, vil vi sørge for å rette opp feilene uten ekstra kostnader for deg. Vi gir også råd og veiledning om vedlikehold og hvordan du kan holde det nye badet ditt i topp stand.

Her er noen råd og tips for å hjelpe deg med å planlegge og bygge et nytt bad:

01

Inspirer deg selv

Før du starter prosjektet, samle inspirasjon fra ulike kilder som interiørmagasiner, Pinterest, Instagram og showroom. Dette vil gi deg en bedre forståelse av de forskjellige stiler og trender som er tilgjengelige, og hva som passer best for deg.

02

Sett et realistisk budsjett

Det er viktig å sette et realistisk budsjett for prosjektet, slik at du kan ta informerte beslutninger om materialer, møbler og løsninger. Husk å inkludere en buffer for uforutsette utgifter som kan oppstå underveis.

03

Vurder universell utforming

Universell utforming innebærer å skape et bad som er tilgjengelig og brukervennlig for alle, uavhengig av alder, størrelse eller evne. Dette kan omfatte brede døråpninger, sklisikre gulv, håndtak og støtteelementer. Ved å inkludere universell utforming i planleggingen, vil badet ditt bli mer funksjonelt og fremtidssikkert.

04

Tenk på bærekraft

Velg miljøvennlige materialer og løsninger når det er mulig, for eksempel vannbesparende kraner, lavstrømsbelysning, og resirkulerbare eller gjenbrukbare materialer. Dette vil bidra til å redusere badets miljøpåvirkning og potensielt spare penger på lang sikt.

05

Ikke glem estetikken

Selv om funksjonalitet er viktig, er det også viktig å skape et bad som er visuelt tiltalende og reflekterer din personlige stil. Velg farger, materialer og møbler som komplementerer hverandre og skaper en harmonisk og avslappende atmosfære.

Ved å velge BT Byggservice for å bygge ditt nye bad, får du en sømløs og kostnadseffektiv opplevelse. Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine behov og budsjett, og vi samarbeider nært med deg gjennom hele prosessen for å sikre et vellykket resultat.

Invester i din komfort og øk verdien av boligen din med et profesjonelt nytt bad fra BT Byggservice. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og en gratis befaring på ditt neste baderomsprosjekt i Vestfold. La oss sammen skape det ideelle badet som oppfyller dine behov og ønsker.

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen
artikler

Les våre siste artikler

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.