Sparkling og maling

Innvendig sparkling og maling

Forny ditt hjem med profesjonell maling og sparkling

Innvendig sparkling og maling kan gi hjemmet ditt et friskt og nytt utseende. Enten du ønsker å male hele huset innvendig, eller bare vil friske opp enkelte rom eller overflater, er BT Byggservice i Vestfold din pålitelige partner for alle dine maling behov.

Våre tjenester innen innvendig sparkling og maling inkluderer:

  • Male hus innvendig: Vi kan gi hele huset ditt en total makeover med farger og finisher som reflekterer din personlige stil. Dette inkluderer forberedelse av overflater, beskyttelse av møbler og gulv, og nøye maling av alle vegger, tak og treverk. Prisene starter fra 40.000 kr for en liten leilighet.
  • Male tak: Et friskt lag maling kan gi taket ditt et rent, nytt utseende, og bidra til å lysne opp rommet. Vi tar oss av alt fra overflateforberedelse til det endelige strøket. Priser for takmaling starter fra 5.000 kr.
  • Male vegg : Vi maler vegger og lister med presisjon og omsorg, og sikrer en jevn og profesjonell finish. Dette inkluderer sparkling av hull og ujevnheter, grunning og maling. Priser starter fra 7.000 kr per rom.
  • Sparkling og maling: For å sparkle skjøtene på gips kreves god erfaring, samt å sparkle jevnt og fint, slik at man oppnår et bra resultat og ungå å bruke mye tid på slippe veggene. Det er viktig med godt arbeidslys, spesielt der det er behov for ekstra nøyaktighet, for å sikre et perfekt resultat. Prisene starter fra 250 kr per kvadratmeter.
  • Male trapp: Med riktig maling kan trappen din bli et stilfullt midtpunkt i hjemmet ditt. Vi tar oss av alt, fra forberedelse av overflater til valg av slitesterk maling. Priser starter fra 15.000 kr.
  • Male kjøkken: Fra skap til vegger og tak, kan vi gi kjøkkenet ditt et helt nytt utseende med vår profesjonelle malingstjeneste. Vi bruker holdbar maling som tåler daglig slitasje. Priser starter fra 20.000 kr.
  • Male gulv: Maling av gulv kan være en god løsning for å fornye utseendet på slitt treverk eller betong. Vi bruker slitesterk maling som er designet for gulv, for å sikre et langvarig og attraktivt resultat. Priser starter fra 100 kr per kvadratmeter.
  • Male panel: Vi kan male panel i alle rom, og gi hjemmet ditt en oppdatering med et friskt, nytt utseende. Dette inkluderer nøye forberedelse og grunning av panelene for å sikre et jevnt og holdbart resultat. Priser starter fra 150 kr per kvadratmeter.
  • Male soverom, stue: Vi maler alle rom i hjemmet ditt, inkludert soverom og stuer, og skaper en hyggelig og avslappende atmosfære. Priser starter fra 8.500 kr per rom.

VÅR PROSESS

VI HAR EN ENKEL, MEN EFFEKTIV PROSESS

Kontakt oss
02

Prosjektplanlegging

Vi rengjør grundig overflatene som skal males eller sparkles for å fjerne smuss, støv og gamle malingsrester. Eventuelle ujevnheter eller sprekker blir grundig reparert for å sikre en jevn og solid overflate.

01

Befaring

Vi starter med en grundig vurdering av omfanget av jobben og dine spesifikke krav. Vi utvikler deretter en detaljert plan som tar hensyn til tid, materialvalg og fargepreferanser for å sikre at arbeidet oppfyller dine forventninger.

04

Kvalitetskontroll og oppfølging

Etter at malingen har tørket fullstendig, gjennomfører vi en grundig kvalitetskontroll for å sikre at arbeidet er feilfritt og oppfyller våre høye standarder. Vi går gjennom det ferdige arbeidet sammen med deg for å sikre at du er fullstendig fornøyd med resultatet.

03

Utførelse

Vårt erfarne team vil nøye utføre sparkling og påføring av maling i henhold til planen. Vi sikrer at arbeidet er grundig og profesjonelt utført for å oppnå det ønskede estetiske resultatet.

05

Etterarbeid og garanti

Vi sikrer at arbeidsområdet er ryddet og tilbakeført til sin opprinnelige tilstand. Vi gir også nødvendige garantier for å sikre at du er trygg på kvaliteten på utført arbeid og at du er fornøyd med resultatet over tid.

Tips og råd for sparkling og maling

01

Velg riktig tidspunkt: Velg en tid der du kan tillate tilstrekkelig tørketid for sparkling og maling. Unngå perioder med høy luftfuktighet eller ekstreme temperaturer for å sikre at resultatet blir jevnt og varig.

02

Klar kommunikasjon og forståelse: Ha en tydelig og åpen kommunikasjon med entreprenøren din for å sikre at du forstår fremdriften og prosessen for både sparkling og maling.

03

Velg høykvalitetsmaterialer: Velg kvalitetsmaterialer for både sparkling og maling for å sikre et varig og profesjonelt utseende. Spør entreprenøren din om anbefalinger basert på din spesifikke situasjon og preferanser.

04

Vær involvert i prosessen: Følg med på arbeidet mens det utføres. Vær involvert i inspeksjoner underveis for å sikre at arbeidet blir gjort i samsvar med dine forventninger og krav.

05

Planlegge for etterarbeid: Forstå at det kan være behov for en viss grad av etterarbeid, som rengjøring og mindre justeringer. Vær forberedt på dette for å sikre at det endelige resultatet lever opp til forventningene dine.

Å male hjemmet ditt kan være en stor oppgave, men med BT Byggservice ved din side, kan du være trygg på at jobben blir gjort riktig, til rett tid og innenfor budsjettet. Vi setter en ære i å levere kvalitetsarbeid som forvandler hjemmet ditt og gir deg glede i mange år fremover.

Husk at disse prisene er veiledende, og den endelige kostnaden vil avhenge av en rekke faktorer, inkludert størrelsen på rommet eller overflaten, tilstanden på de eksisterende overflatene, og valget av maling og materialer. Kontakt oss for et nøyaktig og uforpliktende tilbud for ditt prosjekt.

Referanser

HVA SIER KUNDENE OM OSS

★★★★★

Sparkling og maling

"De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service."

Audun
Drammen

★★★★★

Totalrenovering bad

"Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no"

Lars
Bjørnemyr

★★★★★

Mikrosement på bad

"Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk."

Joachim
Nesoddtangen
artikler

Les våre siste artikler

KONTAKT OSS

Vi tar en vurdering av det potensielle prosjektet og kommer med fornuftige forslag på hvordan oppdraget kan utføres.